Alien
Mam na imiê kinia
lat 11
nie mam za du¿ego do¶wiadczenia z grami rpg/mmorpg zato z fantastyk± du¿e
Macie najsêsowniejszy opis ze wszystkich klanów swasz klan jest super wiecie co siê liczy w tej grze te pytania ¶wiadcz± o was bardzo dob¿e bo do klanu nie dostaje siê byle kto.
Bêde w miare swojich mo¿liwo¶ci wp³acaæ kwoty srebra i rubinów nie zrezygnujê pierwszego dnia bêde trwaæ do samego koñca w waszym klanie.
kocham zwierzêta zw³aszcza psy i tygrysy szkicuje postacie fantasy
sesja:
D³ugo sz³am przez las ze zmêczenia musia³am usi±¶æ na pobliskim kamienu wtedy w³a¶nie odkry³am ¿e w kamieniu s± drzwi.Wesz³am do ¶rodka powita³omnie dwuch strarzników byli przyja¼nie nastawieni kiedy dalej zag³êbia³am siê w tunel zwruci³am uwagê na jego wygl±d pod³oga by³a z marmuru a sklepieni w naturalnym stylu po drodze zobaczylam fontanne z symbolem klanu sz³am dalej sz³am korytarzem po bokach sta³y pos±gi smoków z ich imieniami ale niektóre postumêty by³y puste dalej by³a wielka sala po ¶rodku by³ pos±g
Tiamat 5 g³owej smoczycywoku³ niej by³y spiralne schody posz³am nimi w dó³ znowu pojawi³siê korytarz tym razem po bokach mia³ wiele drzwi wesz³am do drugich po lewej by³o na nich napisane gabinet mistrzyñ po¶rodku by³a sekretarka spyta³am siê czy mogê siê widzieæ z mistrzyni± Varvel w sprawie rekrutacji sekretarka zaprowadzi³a mnie pod jedne drzwi powiedziala ¿ebym poczeka³a a ona mnie zapowie wesz³a do ¶rodka po chwili zawo³a³a mnie i wesz³am.