Je¶li chcesz do³±czyæ do klanu, w podaniu odpowiedz na te pytania i za³ó¿ nowy w±tek, albo prze¶lij mi wiadomo¶æ na PW, na smokach.
1.Jak masz na imiê? Ile masz lat?
2.Twoje zainteresowania
3.Do¶wiadczenie z fantastyk± i grami rpg/mmorpg [tradycyjne, pbf, tekstowe etc.]
4.Czemu wybra³e¶/a¶ nasz klan, a nie inny?
5.Co podoba Ci siê w naszym klanie?
6.Co masz nam do zaoferowania? Czemu mieliby¶my przyj±æ akurat Ciebie?
7.Dodatkowe informacje
8.Próbka zdolno¶ci, napisz jak dosta³e¶/a¶ siê do siedziby klanu Avernus
Wskazówka: Nasza siedziba znajduje siê w lesie, z pocz±tku wydaje siê byæ czê¶ci± krajobrazu, ska³±, dopiero po bli¿szym przyjrzeniu siê widaæ drzwi. We wnêtrzu wej¶cia pilnuj± dwaj stra¿nicy, jednak nie zatrzymuj± go¶ci. W jaskini dominuj± kolory: czerñ i zieleñ, ¶ciany i sklepienie pozosta³y w swej pierwotnej formie, jednak pod³ogê przemieniono w marmur. Na ¶rodku znajduje siê fontanna ozdobiona symbolem klanu. Dalsza czê¶æ siedziby przechodzi w wê¿szy korytarz, wzd³u¿ niego, po bokach stoj± pos±gi smoków, ka¿dy ozdobiony tabliczk± ze swoim imieniem. Jednak s± tu tak¿e puste podwy¿szenia, miejsca na inne rze¼by. Korytarz koñczy siê kolejn± sal± . Na wprost widaæ pos±g Tiamat, smoczycy o 5 g³owach, patronki klanu. Wokó³ niej znajduj± siê spiralne schody, prowadz±ce w dó³. Ni¿ej jest kolejny korytarz z wieloma drzwiami. Drugie po lewej oznaczone s± napisem: "Gabinet Mistrzyñ klanu". W ¶rodku widaæ biurko i sekretarkê, oraz dwoje drzwi, jedne z napisem "Nathyrra", drugie z "Varvel".
4.Wybra³em wasz klan,bo widzê ¿e nie macie du¿o wymagañ.
5.No co by tu powiedzieæ...hmy poprostu wasz klan wybra³em, niewiem co powiedzieæ w tym pytaniu.
6.Mam do zaoferowania trochê srebra i mi³± atmosferê.
7.Mam na imiê Mateusz, mam 10 lat, pochodzê z Koszalina.
8.Tego pytania nie rozumiem,przykro mi.
Ostatnio edytowany przez matis11 (30 Dec 09 17:52)
1.Mam na imiê Kuba i mam 13 lat.
2.Uwielbiam rysowaæ malowaæ fotografowaæ i czytaæ
3.Metin2:70lvl boss serv astral, my mini city, plemiona boss, itp.
4.niewiem, mo¿e dlatego bo jest du¿o ludzi w podobnym wieku i lubie ich
5.Wszystko!
6.Niewiem admosfera mi³a zapewniona i humor tak¿e :]
7.Mieszkam w Bielsku-bia³ej.
8.Spodka³em kole¿ankê i trafi³em w³a¶nie tutaj
Alien
Mam na imiê Piotr i mam 10 lat.
Interesuj± mnie ksi±¿ki[Fantastyka i przygodowe] i gry wojenne typu Call of duty
Gram w Metina 2,Plemiona i Smoki Nightwood.
Wybra³em wasz klan,dlatego ¿e widze w nim prace i honor cz³onków.
Mam do zaoferowania 1000szt srebra dziennie[zale¿y ile przynios± smoki] i dobry humor.
Dlatego macie mnie wybraæ bo jestem waleczny,umiem dotrzymaæ swego i mam honor.
Mieszkam w krakowie.
Gdy widzia³em ranking to zobaczy³em varvela i wesz³em na strone klanu , a klan mnie zainspirowa³
Podania sk³ada siê chyba, tworz±c osobne w±tki ;]
I tak poza tym Varvel to ona
Cannonfodder
1. Mam na imiê Karol. Mam 12 lat.
2. Oczywi¶cie na pierwszym miejscu smoki. Równie¿ lubiê pi³kê no¿n±.
3. Lubiê bardzo gry ze smokami. W³a¶nie dlatego jestem wierny grze Nightwood. Lubiê te¿ gry z wyzwaniami i szybko siê nie poddaje.
4. Czemu wasz klan ? poniewa¿ tak jak mówi³em lubiê wyzwanie jakie wystêpuj± w waszym klanie.
5. Poniewa¿ wiem, ¿e s± tam ludzie waleczni, zdolni i dobrzy.
6. Do zaoferowania mam pomoc, srebro0 które zamierzam wp³acaæ tylko na ten klan rubiny te¿ oczywi¶cie, jestem waleczny nie rezygnuje z wyzwañ i potrafiê byæ przyjacielski je¶li ludzie s± w stosunku do mnie przyjacielsko nastawieni;
7. Mam na imiê Karol, mam 12 lat, pochodzê ze ¦wilczy.
8. To by³o jak telepatia. W¶ród ro¿nych klanów, które poszukiwa³em zainteresowa³ mnie tylko ten. Tak jakby to by³a jaka¶ magia
UWAGA!!
Prosimy skladac podania w osobnych watkach. Dziekuje.
Alien
1. Krzysztof jestem. Dwana¶cie lat mam.
2. Chcê zostaæ psychologiem, lub przyrodnikiem.
3. Ogl±dam anime, gra³em w Metin2, ale wole smoki, lub ikariam.
4. Nie jestem najlepszym graczem, a wiem ¿e ten klan ma ma³e wymagania.
5. Historia, gif i ca³a reszta:]
6. Nie jestem najlepszy, ale taki bêde.
7. Mieszkam w Kêtrzynie na warmi i mazurach interesuje siê przyrod± i chemi±.
8. Nie za bardzo rozumiem pytania, ale czyta³em o klanie na nightwood i zainteresowa³em siê nim.