1. Magda i mam 15 wiosenek
2. Czytanie ksi±¿ek, s³ychanie muzyki (metal) oraz nightwood:D
3. Duuu¿e, w gry raczej rzadko gram ale w pbf bardzo czêsto:)
4. Jak siê dopyta³am, to okaza³o siê ¿e nie chodzi o srebro, czy rubiny tylko o atmosfere, z czym siê zgadzam ¿e jest najwa¿niejsza
5. Na razie nie wiele o nim wiem ale macie fajn± nazwe klanu, forum oraz super opis kanu, wiêc my¶le ¿e bêdzie fajnie;)
6. Bo jestem wyj±tkowa XD i zawsze mo¿ecie liczyc na moj± pomoc i wsparcie.
7.Dodatkowe informacje: Jestem mi³± i przyjazn± osóbka dla wszystkich, bez wzglêdu na to czy znam t± osobe. Po za tym mam bzika na puntcie s³odkich rzeczy;)
8.Próbka zdolno¶ci, napisz jak dosta³e¶/a¶ siê do siedziby klanu Avernus: Oki doki
Sz³am przez las z moj± ma³± pupilk± na rêkach gdy po chwili zauwa¿y³am dziwn± ska³ê. Po chwili namys³u postanowi³am przyj¿ec siê jej z bliska. Gdy podesz³am do nie zauwa¿y³am, ¿e ska³a ma drzwi. Powoli siêg³am lew± rêk± do klamki ale zanim je otworzy³am us³ysza³am ryk Aerin, która po chwili wyl±dowa³a obok mnie. Spojrza³am na ni± Nie martw siê poradze sobie i na dodatek mam Shoruni "przemówi³am do niej". Smoczyca troche siê uspokoi³a a ja z Shoruni na rêkach wesz³am do ¶rodka ska³y i zamknê³am drzwi. W ¶rodku zauwa¿y³am kolejne drzwi ale tym razem pilnowali je stra¿nicy. Nie pewnym krokiem przesz³am obok nich i wesz³am do ¶rodka. Jaskinia by³a piêknie ozdobiona a na ¶rodku znajdowa³a siê piêkna fontanna z dziwnym znakiem, jednak nie zatrzymywa³am siê by podziwiac i sz³am dalej. Dosz³am do pos±gu potê¿nej smoczycy Widzisz moja ma³a kiedy¶ te¿ bêdziesz taka wielka i potê¿na "powiedzia³am do ma³ej". Za pos±giem zauwa¿y³am schody po których zesz³am na dó³. Dotar³am do nastêpnego korytarza w którym by³o pe³no drzwi. Skierowa³am siê w strone tych na których by³o napisane "Gabinet Mistrzyñ klanu". Wesz³am do ¶rodka i zobaczy³am biurko a za nim sekretarke, gdy zacze³am rozgl±dac siê zauwa¿y³am drzwi z napisem Varvel". Podesz³am do nich i zapuka³am. Shoruni zacze³a wiercic siê i o ma³u nie wypad³a mi z r±k Spokój! "powiedzia³am".
Witam, zapraszam *powiedzia³a podnosz±c g³owê, wcale siê nie zdziwi³a ¿e kto¶ wszed³. Obok jej biurka siedzia³a dumna Sachmet i obserwowa³a czujnie przybyszów* Proszê siê nie baæ wilczycy i usi±¶æ *szuka³a czego¶ w papierach mówi³a dalej* Pewnie chce pani z³o¿yæ podanie do klanu tak?