#1 6 Jan 10 19:05

Renesmee_

Cannonfodder

Punktów :   
P³eæ: Kobieta

Podanie do klanu Avernus.

1. Natalia. 12 lat.
2. G³ownie fantastyka i zwierzêta.
3. Nie gram w inne oprócz Nightwood.
4. Jest wspania³y. Mo¿na wykazaæ siê wyobra¼ni±.
5. Tak jak wspomina³am mo¿na wykazaæ siê wyobra¼ni±. I jak inni mówili, bardzo podoba mi siê nazwa Avernus.
6. Jestem przyjacielsko nastawiona do wszystkich oraz obiecujê wp³acaæ srebro oraz rubiny kiedy dam radê. Taki klan to idealna rzecz dla mnie.
7. Równie¿ uwielbiam rysowaæ.

8. By³o po³udnie. Wczorajsze opady deszczu sprawi³y, ¿e by³o wilgotno. S³oñce przedostawa³o siê przez szyby mojego drewnianego domku. Szkoda by³o marnowaæ taki dzieñ siedz±c na fotelu - przesz³o mi przez my¶l. Wyjrza³am przez okno i ogl±da³am promienie z³otego s³oñca czekaj±c na powrót smoków z wyprawy. Chyba nie nast±pi to szybko, wiêc mam trochê wolnego czasu. - pomy¶la³am. Odesz³am od okna, posz³am do wiatro³apu i ubra³am czarny p³aszczyk oraz kozaki. Wysz³am z domu i zmierza³am w kierunku lasu. Ogl±da³am jak promienie s³oñsa przedostaj± siê przez konary drzew. Oddycha³am ¶wierzym powietrzem. Pomy¶la³am aby przysi±¶æ aby odpocz±æ. Ska³a na przeciwko by³a idealnym miejscem. Podesz³am kilkana¶cie kroków i chcia³am przysi±¶æ. Lecz z drugiej strony ska³y zauwa¿y³am drzwi których strzegli dwaj stra¿nicy. Lecz wesz³am bez problemu. Ogl±da³am piêknej kolorystyki ¶ciany oraz pod³ogê. Dosz³am do piêknej fontanny. Wygl±da³a przepiêknie, zw³aszcza ten symbol klanu. Przesz³a przez wê¿szy korytarz przechhodz±c równie¿ przez pos±gi. Nagle zauwa¿y³am schody schodz±ce na piêtro ni¿ej. Bez obaw zesz³a ze schodów i zauwa¿y³a drzwi. Wesz³a przez nie. Nastêpnie zapuka³a do gabinetu z tabliczk± ,, Vervel '' i wesz³a przez nie po czym je zamknê³a. Zauwa¿y³a kobietê siedz±c± na krze¶le za biurkiem. - Witam. Nazywam siê Renesmee. - wyj±ka³am. - To jest klan Avernus, tak. ? - zapyta³am czekaj±c na reakcjê kobiety.

#2 23 May 10 17:20

JaKierowca

Alien

Re: Podanie do klanu Avernus.

1. Krzysztof jestem. Dwana¶cie lat mam.
2. Chcê zostaæ psychologiem, lub przyrodnikiem.
3. Ogl±dam anime, gra³em w Metin2, ale wole smoki, lub ikariam.
4. Nie jestem najlepszym graczem, a wiem ¿e ten klan ma ma³e wymagania.
5. Historia, gif i ca³a reszta:]
6. Nie jestem najlepszy, ale taki bêde.
7. Mieszkam w Kêtrzynie na warmi i mazurach interesuje siê przyrod± i chemi±.
8. Nie za bardzo rozumiem pytania, ale czyta³em o klanie na nightwood i zainteresowa³em siê nim.

© 2009 Nathyrra. Wszelkie prawa zastrze¿one

Stopka forum

RSS