#1 15 Sep 09 08:07

Maiana

Alien

podanie do klanu

1.No to mam na imiê Martyna i mam 14 lat a w nightwood nazywam siê Maiana
2.No to smoki, oczywi¶cie. Ksi±¿ki, p³ywanie, ³y¿wy, rysowanie, fantastyka, no i lubiê pisaæ opisy smoków, ale jak by pomy¶leæ to tego wiêcej by by³o...
3.Spore, zale¿y o co chodzi, bo rasy fantastyczne potrafiê wymieniæ i ogólnie du¿o wiem (a przynajmniej tak mi siê wydaje...), gra³am kiedy¶ w Last Chaos, ale mi siê znudzi³o szczerze mówi±c
4.Jak siê dopyta³am, to okaza³o siê ¿e nie chodzi o srebro, czy rubiny tylko o atmosfere, z czym siê zgadzam ¿e jest najwa¿niejsza
5.Trudno powiedzieæ. Jak na razie bardzo du¿o o nim nie wiem, nie?Dopiero jak siê dostane to bêde w stanie siê na ten temat wypowiedzieæ. No to jak mam to powiedzieæ? No ale jest du¿y + za opis. Jak kto¶ trochê poszuka, zauwa¿y ¿e lubiê opisy i czytaæ i pisaæ
6.A to chyba nie ja powinnam wiedzieæ . Przecie¿ to nie ja wybieram.  Hmmmm... bo jestem szczera? A mo¿e dlatego ¿e potrafiê siê wczuæ w klimat? Te¿, mo¿e byæ. Sk±d ja mam wiedzieæ?
7.No to, oprócz podpunktu 1 i 2 to ostrzegam ¿e jestem leniem .
8.Tzn. do klanu siê jeszcze nie dosta³am... a je¶li chodzi o historiê dobrniêcia do za³o¿enia w±tku...
Ostatnio by³am na d³ugim wyje¼dzie (i na wakacjach praktycznie tu nie zagl±da³am) i dopiero teraz zauwa¿y³am opcje "klan", kliknê³am na klany i poszuka³am jakiego¶ co by mi odpowiada³. No i znalaz³am ten. Po dowiedzeniu siê jak z³o¿yæ podanie dosta³am siê tutaj.
Nie jestem pewna czy dok³adnie o to chodzi³o, ale mam nadzieje.
No, to chyba wszystko...

#2 15 Sep 09 09:20

klan

Alien

Re: podanie do klanu

no i jeszcze jedno, interesujê siê muzyk± (przewa¿nie rock)
zapomnia³am dopisaæ

#3 15 Sep 09 13:50

Varvel

Master of Avernus

9369214
SkÄ…d: Tartaros
Punktów :   
P³eæ: Kobieta
Profesja: Skrytobójca

Re: podanie do klanu

Nie do koñca o to chodzi³o je¶li chodzi o "dostanie siê do klanu" tylko o sesjê klimatyczn± tak± na pocz±tek Wiêc zarejestruj siê i stwórz sobie kartê postaci (w temacie Karta postaci)

"Na harfach morze gra - k³êbi siê rajów po¿oga -
i s³oñce - mój wróg s³oñce! wschodzi wielbi±c Boga "

© 2009 Nathyrra. Wszelkie prawa zastrze¿one

Stopka forum

RSS